Proclip Mercedes Benz B-Class 19- Center mount

Proclip Mercedes Benz B-Class 19- Center mount

Brodit

855494

Availability: Op voorraad

Proclip Mercedes Benz B-Class 19- Center mount
€ 22,95 € 18,97 Excl. BTW
De ProClip is een montage steun voor op het dashboard van uw voertuig. Op de ProClip kunt u b.v. de houder van uw telefoon, PDA of handsfree set monteren zodat deze zich altijd onder handbereik bevindt. Veilig en makkelijk. De ProClip is een voertuig specifieke, eenvoudig te monteren steun. De montage is snel en makkelijk. U heeft geen speciale gereedschappen nodig, u hoeft het dashboard niet te demonteren en dit alles zonder dat u uw dashboard of interieur beschadigd.

De ProClip is gemaakt van zwart ABS kunststof en wordt met een gedetailleerde montage handleiding geleverd.

Accessoiremerk Brodit
Type ProClip stuur links
Positie Midden dashboard
Toestel houder breedte Nee
Pedestal eigenschap Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Deze ProClip is een voertuig specifieke montage steun voor op het dashboard of A-stijl van uw voertuig. Op de ProClip kunt u een Brodit houder voor uw smartphone, navigatietoestel of tablet monteren waardoor het binnen zicht- en handbereik is
Productinstallatie Deze ProClip is snel en eenvoudig te monteren steun. Montage zonder beschadiging van dashboard of interieur. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Een montagehandleiding wordt meegeleverd.
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u de auto's die geschikt is/zijn voor deze Proclip
  • Mercedes Benz B-Class 2019
Gebruik de meegeleverde alcohol doekje om het gebied te reinigen waar de ProClip moet worden geïnstalleerd. Verwijder de kleefbandafdekking op de ProClip. Druk de onderkant van de ProClip in de opening tussen het frame rond het bedieningspaneel en het dashboard.
Druk de ProClip omhoog / omlaag zodat de onderrand achter het frame rond het bedieningspaneel haakt. Trek het bovenste deel van de ProClip omhoog en haak de gehoekte bovenrand over het frame rond de ventilatieopening. Druk de ProClip aan de onderkant naar beneden zodat de gebogen rand goed op zijn plaats haakt en het plakband wordt bevestigd.
Deze ProClip kan ook aan de linkerkant op de middenconsole worden geplaatst. Een apparaat dat in deze positie is geïnstalleerd, kan het display blokkeren.
De ProClip is op zijn plaats.