50% image

Het internet staat vol met aanbieders van mobiele communicatie- en navigatie accessoires. Maar wat is het juiste accessoire? Bestel ik wel wat ik moet hebben? Als ik een accessoire niet kan vinden, wie helpt me dan? Wie kan me adviseren?

Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we in 2006 gestart met PDAplus.nl, een website die ernaar streeft de juiste accessoires op de juiste plek voor de juiste prijs te krijgen. PDAplus.nl vult dagelijks het assortiment aan en zit er bovenop. Niets is zo immers dynamisch als de markt van mobiele communicatie.

PDAplus.nl denkt met u mee voor een juiste oplossing voor u of voor uw klant. Door verrassende combinaties te maken zijn we in staat een op-maat oplossing te bieden. Zelfs het modificeren van Brodit houders behoort tot de mogelijkheden, bij grotere aantallen. De klant staat centraal.

We zijn een webshop, maar bieden ook de mogelijkheid uw bestelling te komen afhalen bij onze vestiging in Naarden. Uiteraard kunt ook langskomen om een artikel beter te bekijken of voor meer informatie.

Voor zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid aan om een afspraak te plannen met onze accountmanager. Juist door het combineren van diverse accessoires onderscheiden we ons van de concurrentie en kunnen we een passende oplossing bieden.

PDAplus BV
Kobaltstraat 7d
NL-1411AM Naarden
Nederland
Telefoon: 035 678 08 06
E-mail: info@pdaplus.nl

Scroll to top