Proclip Citr.Berlingo/Opel Combo/Peu.Partner 19- Center

Proclip Citr.Berlingo/Opel Combo/Peu.Partner 19- Center

Brodit

855484

Availability: Op voorraad

Proclip Citr.Berlingo/Opel Combo/Peu.Partner 19- Center
€ 22,95 € 18,97 Excl. BTW
De ProClip is een montage steun voor op het dashboard van uw voertuig. Op de ProClip kunt u b.v. de houder van uw telefoon, PDA of handsfree set monteren zodat deze zich altijd onder handbereik bevindt. Veilig en makkelijk. De ProClip is een voertuig specifieke, eenvoudig te monteren steun. De montage is snel en makkelijk. U heeft geen speciale gereedschappen nodig, u hoeft het dashboard niet te demonteren en dit alles zonder dat u uw dashboard of interieur beschadigd.

De ProClip is gemaakt van zwart ABS kunststof en wordt met een gedetailleerde montage handleiding geleverd.

Accessoiremerk Brodit
Type ProClip stuur links
Positie Midden dashboard
Toestel houder breedte Nee
Pedestal eigenschap Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Deze ProClip is een voertuig specifieke montage steun voor op het dashboard of A-stijl van uw voertuig. Op de ProClip kunt u een Brodit houder voor uw smartphone, navigatietoestel of tablet monteren waardoor het binnen zicht- en handbereik is
Productinstallatie Deze ProClip is snel en eenvoudig te monteren steun. Montage zonder beschadiging van dashboard of interieur. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Een montagehandleiding wordt meegeleverd.
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u de auto's die geschikt is/zijn voor deze Proclip
  • Citroën Berlingo-series 2019
  • Opel Combo 2019
  • Peugeot Partner 2019
  • Peugeot Rifter 2019
  • Toyota ProAce City 2019
Gebruik de meegeleverde alcoholdoek om het gebied te reinigen waar de ProClip moet worden geïnstalleerd. Verwijder de kleefbandafdekking op de ProClip. Plaats de gegroefde rand op het onderste deel van de ProClip over het frame rond de ventilatieopening.
Druk het bovenste gedeelte van de ProClip naar beneden en naar voren. Haak de gegroefde rand op het bovenste deel van de ProClip onder het frame rond de ventilatieopening.
Deze ProClip kan ook aan de linkerkant van de middenconsole worden geplaatst. Een apparaat dat op deze positie is geïnstalleerd, kan het display blokkeren.
De ProClip is op zijn plaats.