Brodit MultiMoveClip voor Tilt swivel

Artikelnummer
213093
In wk 26 verwacht op vrd
€ 8,95
-
+
Gegevens
Het Move Clip systeem is eigenlijk een vrouwelijke plaat met een brede V-sleuf en een mannelijke plaat die is gevormd om te passen in de V-sleuf in de vrouwelijke plaat. De mannelijke plaat glijdt in de vrouwelijke plaat.

De vrouwelijke plaat hecht aan een montagebeugel of een vlak oppervlak. De mannelijke plaat hecht aan de achterkant van uw apparaat of op uw apparaathouder/houder.

The Move Clip System kan worden gebruikt in voertuigen, boten, RV's, muren, computermonitoren etc. Je er zoveel van elk onderdeel hebben als je wilt. Deze Move Clip Kit is voor het verplaatsen van een apparaat in en uit een voertuig.
Meer informatie
Meer informatie
Accessoiremerk Brodit
Barcode 7320282130930
Adviesverkoopprijs incl. BTW 8,95
Type MultiMoveClip
Kleur zwart
Extra Strong Nee
Productinfo Deze ProClip is een voertuig specifieke montage steun voor op het dashboard of A-stijl van uw voertuig. Op de ProClip kunt u een Brodit houder voor uw smartphone, navigatietoestel of tablet monteren waardoor het binnen zicht- en handbereik is
Productinstallatie Deze ProClip is snel en eenvoudig te monteren steun. Montage zonder beschadiging van dashboard of interieur. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Een montagehandleiding wordt meegeleverd.
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility checkt u de auto's die geschikt is/zijn voor deze Proclip
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brodit MultiMoveClip voor Tilt swivel
Compatibility

Scroll to top