Brodit houder/lader Panasonic Toughbook FZ-L1 sig.plug

Brodit houder/lader Panasonic Toughbook FZ-L1 sig.plug

Brodit

712101

Availability: Niet op voorraad, levertijd 2 tot 10 werkdagen

Brodit houder/lader Panasonic Toughbook FZ-L1 sig.plug
€ 91,95 € 75,99 Excl. BTW
Deze houder/lader is voorzien van een 12/24V sigaretten aanstekerplug voor het laden van de telefoon/PDA/tablet.

Zodra u het toestel in de houder plaatst, gaat deze laden. Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechaniek, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om hinderlijke reflectie tegen te gaan.

Het toestel wordt geladen via de pogo plug.

Breedte: 213 mm
Hoogte: 155 mm
Diepte: 50 mm
Volume: 1651 cm³
Gewicht: 352 g

Accessoiremerk Brodit
Type Tablet
Aansluiting Sigaretten plug
Pedestal lengte Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Pedestal eigenschap Nee
Houder professional Nee
Toestel connector Nee
Toestel houder dikte Nee
Type Nee
Toestel houder breedte Nee
Pedestal kleur Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Professionele houder met draaimechaniek voor uw smartphone, navigatiesysteem of tablet. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden door het aanpassen van de invalshoek
Veiligheid (productinfo) Deze Brodit houder biedt extra veiligheid, het voorkomt dat uw toestel bij een plotselinge manoeuvre een projectiel wordt of onder uw pedalen komt..
Productinstallatie Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Een uitgebreide montagehandleiding zit in de productverpakking
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u of smartphone, navigatiesysteem of tablet geschikt is voor deze houder
  • Panasonic Toughpad FZ-L1
Draai de schroef in het midden van de houder los, zodat u het achterste deel van het draaimechanisme kunt verwijderen. Plaats dit deel op de gewenste positie. Schroef het op zijn plaats met de meegeleverde schroeven. Plaats de houder op de bevestigingsplaat zodat de schroef in het gat in de kantelwartel past. Draai een paar slagen op de schroef, zodat de draad begint te trekken. Trek de houder naar u toe en houd deze iets gespannen, draai tegelijkertijd de schroef vast zodat de houder naar de kantelwartel wordt getrokken. Draai de schroef vast totdat de houder stevig op zijn plaats zit, maar nog steeds kan worden afgesteld.
Om het apparaat in de houder te plaatsen: Plaats het onderste deel van het apparaat in de houder en klap / druk het bovenste gedeelte naar voren zodat het op zijn plaats klikt in de houder.
Om het apparaat uit de houder te verwijderen: druk het bovenste deel van de houder naar boven, trek tegelijkertijd het bovenste deel van het apparaat uit de houder en til het apparaat vervolgens op en uit de houder.
De houder is op zijn plaats.