Brodit houder/lader Pan.FZ-T1 fixed instal.swiveling top

Brodit houder/lader Pan.FZ-T1 fixed instal.swiveling top

Brodit

713106

Availability: Niet op voorraad, levertijd 2 tot 10 werkdagen

Brodit houder/lader Pan.FZ-T1 fixed instal.swiveling top
€ 204,95 € 169,38 Excl. BTW
Een actieve houder voor uw telefoon/PDA/tablet.
Actieve houder met losse draden voor vaste montage in uw voertuig en een draad met een 4-polige MOLEX connector.

De kabels komen uit de achterkant van de houder voor een mooie montage zonder dat er allemaal draden over uw dashboard lopen. Als u de telefoon/PDA/tablet in de houder plaatst zal deze automatisch gaan laden.

Deze houder is voorzien van een draaibare bovenzijde voor een extra stevige bevestiging.

Montage door een inbouwspecialist is aan te raden.

Met uw telefoon/PDA/tablet in een actieve houder heeft u nooit meer een lege batterij als u uw voertuig verlaat. De houder wordt op een draaibaar mechaniek geplaatst zodat deze onder de gewenste hoek afgesteld kan worden om reflectie tegen te gaan.

Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

Gewicht: 85 mm
Hoogte: 188 mm
Diepte: 76 mm
Volume: 1214 cm³
Weight: 515 gAccessoiremerk Brodit
Type Toestel specifiek
Aansluiting Vaste inbouw
Pedestal lengte Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Pedestal eigenschap Nee
Houder professional Nee
Toestel connector Nee
Toestel houder dikte Nee
Type Nee
Toestel houder breedte Nee
Pedestal kleur Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Professionele houder met draaimechaniek voor uw smartphone, navigatiesysteem of tablet. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden door het aanpassen van de invalshoek
Veiligheid (productinfo) Deze Brodit houder biedt extra veiligheid, het voorkomt dat uw toestel bij een plotselinge manoeuvre een projectiel wordt of onder uw pedalen komt..
Productinstallatie Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Een uitgebreide montagehandleiding zit in de productverpakking
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u of smartphone, navigatiesysteem of tablet geschikt is voor deze houder
  • Panasonic Toughpad FZ-T1
Lees alle instructies en bekijk de foto's voordat u de houder bevestigt. Belangrijke opmerking: Leid de kabel van de houder naar het voertuigdashboard en leid de stroomkabel van de oplader naar de voedingsbron in het voertuig en verbind deze als volgt: 1. Sluit de witte draad aan op een negatieve massa-aansluiting van het voertuig of het chassis van het voertuig. 2. Sluit de rode draad aan op een 12/24 volt voeding in het voertuig dat wordt bestuurd door de contactschakelaar van het voertuig. Draai de schroef in het midden van de houder los, zodat u het achterste deel van het draaimechanisme kunt verwijderen. Plaats dit deel op de gewenste positie. Schroef het op zijn plaats met de meegeleverde schroeven. Plaats de houder op de bevestigingsplaat zodat de schroef in het gat in de kantelwartel past. Draai de schroef vast totdat de houder stevig op zijn plaats zit, maar nog steeds kan worden afgesteld.
Om het apparaat in de houder te plaatsen: plaats het apparaat over de houder en schuif het recht naar beneden in de houder. Draai de zwenkbare bovensteun zijwaarts om het apparaat op zijn plaats in de houder te "vergrendelen".
Om het apparaat uit de houder te verwijderen: Draai de zwenkbare bovenste steun zijwaarts om het apparaat vrij te maken. Til het apparaat recht omhoog, uit de houder.
De houder zit op zijn plaats.