Brodit ProClip

De Brodit ProClip is een auto specieke clip die zonder beschadigingen op je dashboard te plaatsen is, zonder gereedschap. Deze ProClip is leverbaar voor vrijwel iedere auto, vrachtauto of bestelwagen. De Proclip dient als basis om een Brodit houder op te monteren.

De ProClip is eenvoudig zelf in je auto te installeren, dus geen extra kosten voor inbouw. De installatie geschiedt in een handomdraai, zonder speciaal gereedschap en zonder beschadigingen aan je dashboard. Er hoeft nooit in het dashboard geboord te worden!

Op de ProClip kan je vervolgens eenvoudig een houder plaatsen voor je mobiele telefoon, smartphone, navigatie, PDA, tablet, portofoon, etc. De ProClip is verkrijgbaar in meerdere varianten per type auto. Bijvoorbeeld rechts naast de radio, in het midden over het ventilatierooster, links op de A-stijl of aan het console.

Omdat de Brodit ProClip op-maat gemaakt is voor je auto, is de een goede pasvorm gegarandeerd!

In tegenstelling tot de dashmount is de Brodit ProClip niet gemaakt van metaal maar van kunststof. Dit komt de veiligheid ten goede: een ProClip zal afbreken tijdens een aanrijding wanneer men er tegenaan stoot. Een dashmount echter blijft zitten waar het zit, met alle gevolgen van dien.

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

Resultaten 1 - 32 van 3372

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

Resultaten 1 - 32 van 3372

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5