Proclip Tesla Model 3 18- Console mount

Proclip Tesla Model 3 18- Console mount

Brodit

835466

Availability: Op voorraad

Proclip Tesla Model 3 18- Console mount
€ 22,95 € 18,97 Excl. BTW
De ProClip is een montage steun voor op het dashboard van uw voertuig. Op de ProClip kunt u b.v. de houder van uw telefoon, PDA of handsfree set monteren zodat deze zich altijd onder handbereik bevindt. Veilig en makkelijk. De ProClip is een voertuig specifieke, eenvoudig te monteren steun. De montage is snel en makkelijk. U heeft geen speciale gereedschappen nodig, u hoeft het dashboard niet te demonteren en dit alles zonder dat u uw dashboard of interieur beschadigd.

De ProClip is gemaakt van zwart ABS kunststof en wordt met een gedetailleerde montage handleiding geleverd.

Accessoiremerk Brodit
Type ProClip stuur links
Positie Aan de console
Toestel houder breedte Nee
Pedestal eigenschap Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Deze ProClip is een voertuig specifieke montage steun voor op het dashboard of A-stijl van uw voertuig. Op de ProClip kunt u een Brodit houder voor uw smartphone, navigatietoestel of tablet monteren waardoor het binnen zicht- en handbereik is
Productinstallatie Deze ProClip is snel en eenvoudig te monteren steun. Montage zonder beschadiging van dashboard of interieur. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Een montagehandleiding wordt meegeleverd.
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u de auto's die geschikt is/zijn voor deze Proclip
  • Tesla Model 3 2018
  • Tesla Model 3 2019
Druk het dunne uiteinde van de meegeleverde gap-opener in de rand in de zijwand van de vloerconsole om meer ruimte te creëren.
Druk de onderkant van de ProClip in de opening naast de gap-opener. Verwijder vervolgens de gap-opener.
Druk de ProClip omhoog / links en haak de bovenste rand over de zilveren rand. Druk op totdat u hoort / voelt dat het op zijn plaats klikt in de opening.
De ProClip is op zijn plaats.