Brodit keyboard & tablet mount, VESA 75/100, AMPS 5mm

Artikelnummer
216059
In wk 23 verwacht op vrd
€ 107,95
-
+
Gegevens

Robuuste houder voor het installeren van een toetsenbord en een tablet als een eenheid, voor professioneel dagelijks gebruik in ruwe omgevingen.

Houdt uw apparatuur stevig op zijn plaats, zeer sterk ontwerp.

Biedt een efficiënte, veilige en comfortabele werkomgeving met uw apparaat in het zicht en binnen handbereik.

De houder is geschikt voor alle standaard toetsenborden en tablets. Het toetsenbord wordt rechtstreeks op de houder bevestigd. De tablet wordt in een houder of rechtstreeks op de houder geplaatst, afhankelijk van de behoefte en het model. De houder is te gebruiken met:
- toetsenborden met AMPS-gaten
- toetsenborden zonder AMPS-gaten
- houders met AMPS-gaten, compatibel met alle Brodit-houders
- apparaten met VESA 75/100 gaten

Combineer deze houder met een Brodit Pedestal mount voor de juiste montage.

Breedte: 196 mm
Hoogte: 190 mm
Diepte: 153 mm
Volume: 5698 cm³
Gewicht: 1310 g

Meer informatie
Meer informatie
Accessoiremerk Brodit
Barcode 7320282160593
Adviesverkoopprijs incl. BTW 107,95
Houder voor Laptop
productgroep houder passief
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brodit keyboard & tablet mount, VESA 75/100, AMPS 5mm
Compatibility
Instructies
Lees alle instructies en kijk naar de foto's voordat u de producten bevestigt.
1. Het installeren van een toetsenbord zonder AMPS-gaten: Plaats het toetsenbord op de plank van het toetsenbord en snijd klittenbandstukken in approprate lengtes. Pel de kleefbanddeksels op de klittenband. Bevestig de klittenbandstukken in bijpassende posities op het toetsenbord en de toetsenbordplank. Plaats het toetsenbord op de toetsenbordplank zodat de klittenbandstukken goed bevestigen.
2. Om een toetsenbord met AMPS-gaten te installeren: plaats de toetsenbordplank over het toetsenbord zodat de AMPS-gaten overeenkomen. Bevestig het toetsenbord op de toetsenbordplank met de meegeleverde schroeven. 
3. Om een apparaathouder te installeren: Plaats de meegeleverde schroeven in de AMPS-gaten in de houder zodat ze op de achterkant van de houder uitsteken, zorg ervoor dat de schroeven lang genoeg zijn voor uw montagescenario. Plaats de houder in de gewenste positie en bevestig deze met de bijgevoegde moeren.
Om een apparaat met VESA 75/100 gaten te installeren: Plaats de houder op het apparaat en bevestig het met de meegeleverde schroeven. Plaats de houder in de gewenste positie en bevestig deze met de meegeleverde schroeven.
Om de toetsenbordplank te installeren: Plaats de toetsenbordplank op de houder en bevestig deze met de meegeleverde moeren. Stel de positie aan en draai de moeren aan.
4. Het product is op zijn plaats.

Scroll to top