Brodit houder Apple iPhone X/Xs Padded lightning->USB

Brodit houder Apple iPhone X/Xs Padded lightning->USB

Brodit

514997

Availability: Op voorraad

Brodit houder Apple iPhone X/XS Padded lightning->USB
€ 39,95 € 33,02 Excl. BTW
Deze houder is voorzien van een kabelbevestiging, welke speciaal is ontwikkeld voor gebruik met de orginele Apple lightning kabel.

Een ander merk of type kabel zal niet passen.

Deze kabel kan eenvoudig in de houder worden vergrendeld.

De USB kabel kan rechtstreeks worden aangesloten op een USB poort in uw auto of u kunt gebruik maken van een USB autolader. Deze is los verkrijgbaar.

De houder heeft een zwart, fluweelachtige laag om uw toestel te beschermen tegen krassen.

De achterzijde van de houder is voorzien van een draai-/kantelmechanisme zodat de houder eenvoudig horizontaal en verticaal gebruikt kan worden. Tevens is de houder zodanig te verstellen dat hinderlijke schitteringen op het scherm kan worden voorkomen.

Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

LET OP: Deze houder wordt ZONDER kabel geleverd.

Tip: Installeer de houder op het dashboard van uw auto met een Brodit ProClip.

Accessoiremerk Brodit
Type Toestel specifiek, Padded
Aansluiting Specieke kabel (benodigd)
Pedestal lengte Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Pedestal eigenschap Nee
Houder professional Nee
Toestel connector N/B
Toestel houder dikte Nee
Type Nee
Toestel houder breedte Nee
Pedestal kleur Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Professionele houder met draaimechaniek voor uw smartphone, navigatiesysteem of tablet. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden door het aanpassen van de invalshoek
Veiligheid (productinfo) Deze Brodit houder biedt extra veiligheid, het voorkomt dat uw toestel bij een plotselinge manoeuvre een projectiel wordt of onder uw pedalen komt..
Productinstallatie Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Een uitgebreide montagehandleiding zit in de productverpakking
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u of smartphone, navigatiesysteem of tablet geschikt is voor deze houder
  • Apple iPhone X (Lightning Qi)
  • Apple iPhone Xs (Lightning Qi)
Plaats de lightning connector van de originele Apple kabel is het onderste deel van de houder. Druk de connector voorzichtig in de houder omhoog totdat een duidelijk vergrendel klik hoor-/voelbaar is.
Draai de middelste schroef van de houder los zodat het achterste deel van het draaimechaniek los komt.   Plaats dit losse deel van het draaimechaniek in de gewenste positie ( bijvoorbeeld op een Brodit ProClip). Schroef dit deel van het draaimechaniek vast met de 4 meegeleverde schroeven.
Plaats vervolgens de houder over het vastgeschroefde deel van het draaimechaniek zodat de schroef in het gat van het draaimechaniek past. Draai deze schroef met een paar slagen vast totdat het schroefdraad grip krijgt. Trek de houder vervolgens licht naar voren toe en draai gelijktijdig de schroef vaster. Niet te vast want anders kan de houder niet meer gedraaid of gekanteld worden.
De houder zit op zijn plaats.