Brodit h/l verstelb(70-83/2-10mm) Apple iPh.X/XR/11 USB sig

Brodit h/l verstelb(70-83/2-10mm) Apple iPh.X/XR/11 USB sig

Brodit

721013

Availability: Op voorraad

- Verstelbare pasvorm voor je toestel met hoes/ backcover
- Inclusief draai-/kantelmechanisme om de houder in iedere richting te kunnen draaien of kantelen
- Geschikt voor een dikte van 2-10 mm
- Geschikt voor een breedte van 70-83 mm
€ 69,50 € 57,44 Excl. BTW
Deze verstelbare houder/lader is voorzien van een USB sig. aanstekerplug.

De houder is in de breedte verstelbaar en is daarom geschikt voor het toestel met dun formaat skin / cover.(70-83/ 2-10mm)

LET OP! Het is belangrijk het toestel recht naar beneden in de houder te plaatsen, en recht naar boven uit de houder te halen.

Zodra het toestel zich in de houder bevindt, zal het worden geladen.

Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een draaimechaniek, zodat de houder onder elke gewenste hoek afgesteld kan worden om hinderlijke reflectie tegen te gaan.

Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

Tip: Installeer de houder op het dashboard van uw auto met een Brodit ProClip.

Accessoiremerk Brodit
Type Verstelbaar, Geschikt voor hoes/cover
Aansluiting Sigaretten plug
Pedestal lengte Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Pedestal eigenschap Nee
Houder professional Nee
Toestel connector Nee
Toestel houder dikte 2-10 mm
Type Nee
Toestel houder breedte 70-83 mm
Pedestal kleur Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Professionele houder met draaimechaniek voor uw smartphone, navigatiesysteem of tablet. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden door het aanpassen van de invalshoek
Veiligheid (productinfo) Deze Brodit houder biedt extra veiligheid, het voorkomt dat uw toestel bij een plotselinge manoeuvre een projectiel wordt of onder uw pedalen komt..
Productinstallatie Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Een uitgebreide montagehandleiding zit in de productverpakking
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u of smartphone, navigatiesysteem of tablet geschikt is voor deze houder
  • Apple iPhone 11 (Lightning Qi)
  • Apple iPhone 11 Pro (Lightning Qi)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (Lightning Qi)
  • Apple iPhone X (Lightning Qi)
  • Apple iPhone XR (Lightning Qi)
  • Apple iPhone Xs (Lightning Qi)
Het afstellen van de houder op uw toestel: draai de buitenste 2 schroeven aan de voorzijde van de houder wat losser, zodat de zijkanten verschoven kunnen worden. Plaats het toestel in de houder en knijp de zijkanten samen totdat het toestel stevig op zijn plaats zit. Draai vervolgens de schroeven aan de voorzijde van de houder weer aan. De houder is nu ingesteld en vergrendeld op de breedte van het toestel.
Draai de middelste schroef van de houder los zodat het achterste deel van het draaimechaniek los komt.   Plaats dit losse deel van het draaimechaniek in de gewenste positie ( bijvoorbeeld op een Brodit ProClip). Schroef dit deel van het draaimechaniek vast met de 4 meegeleverde schroeven.
Plaats vervolgens de houder over het vastgeschroefde deel van het draaimechaniek zodat de schroef in het gat van het draaimechaniek past. Draai deze schroef met een paar slagen vast totdat het schroefdraad grip krijgt. Trek de houder vervolgens licht naar voren toe en draai gelijktijdig de schroef vaster. Niet te vast want anders kan de houder niet meer gedraaid of gekanteld worden.
De houder zit op zijn plaats.