Brodit houder verstelb.59-63/6-10 iPhone SE/5S lightning->30

Brodit houder verstelb.59-63/6-10 iPhone SE/5S lightning->30

Brodit

514438

Availability: Niet op voorraad, levertijd 2 tot 10 werkdagen

Brodit houder verstelb.59-63/6-10 iPhone SE/5/5S lightning->30
€ 44,95 € 37,15 Excl. BTW
Deze houder is voorzien van een kabelbevestiging, welke speciaal is ontwikkeld voor gebruik met de orginele Apple lightning naar 30 pins connector verloopkabel MD824ZM/A . Een ander type kabel zal niet passen.

Deze kabel kan eenvoudig in de houder worden vergrendeld. We adviseren deze houder wanneer u overstapt van een iPhone 4/4S naar een iPhone 6/6S/7/8 of X en/of uw voertuig reeds is voorzien van een aansluiting gebaseerd op de iPhone 4/4S (30 pins).

De verloopkabel kan vervolgens worden aangesloten op de reeds aanwezige Apple iPhone 3/4 aansluiting in uw voertuig. Op deze manier blijven alle functies gehandhaafd.

De houder is in de breedte verstelbaar en daardoor geschikt voor het toestel voorzien van een dun model cover of skin.(59-63/ 6-10mm)

De achterzijde van de houder is voorzien van een draai-/kantelmechanisme zodat de houder eenvoudig horizontaal en verticaal gebruikt kan worden. Tevens is de houder zodanig te verstellen dat hinderlijke schitteringen op het scherm kan worden voorkomen.

Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Gemakkelijk, snel en veilig!

LET OP: Deze houder wordt ZONDER kabel geleverd.

Tip: Installeer de houder op het dashboard van uw auto met een Brodit ProClip.

Accessoiremerk Brodit
Type Verstelbaar, Toestel specifiek, Geschikt voor hoes/cover
Aansluiting Specieke kabel (benodigd)
Pedestal lengte Nee
Pedestal hoek ° t.b.v. houder Nee
Pedestal eigenschap Nee
Houder professional Nee
Toestel connector N/B
Toestel houder dikte 6-10 mm
Type Nee
Toestel houder breedte Nee
Pedestal kleur Nee
Toestel houder op- en/of afsluitbaar Nee
Productinfo Professionele houder met draaimechaniek voor uw smartphone, navigatiesysteem of tablet. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden door het aanpassen van de invalshoek
Veiligheid (productinfo) Deze Brodit houder biedt extra veiligheid, het voorkomt dat uw toestel bij een plotselinge manoeuvre een projectiel wordt of onder uw pedalen komt..
Productinstallatie Monteer de houder op een ProClip in uw voertuig. Een uitgebreide montagehandleiding zit in de productverpakking
Product geschikt voor info Bij het tabblad Compatibility List checkt u of smartphone, navigatiesysteem of tablet geschikt is voor deze houder
  • Apple iPhone 5 (Lightning)
  • Apple iPhone 5C (Lightning)
  • Apple iPhone 5S (Lightning)
  • Apple iPhone SE (Lightning)
Het afstellen van de houder op uw toestel: draai de buitenste 2 schroeven aan de voorzijde van de houder wat losser, zodat de zijkanten verschoven kunnen worden. Plaats het toestel in de houder en knijp de zijkanten samen totdat het toestel stevig op zijn plaats zit. Draai vervolgens de schroeven aan de voorzijde van de houder weer aan. De houder is nu ingesteld en vergrendeld op de breedte van het toestel.
Druk de lightning connector van de kabel in het gat aan de onderzijde van de houder. Druk de connector voorzichtig door naar boven totdat het zich heeft vergrendeld. U hoort dit duidelijk door een klikkend geluid.
Draai de middelste schroef van de houder los zodat het achterste deel van het draaimechaniek los komt.   Plaats dit losse deel van het draaimechaniek in de gewenste positie ( bijvoorbeeld op een Brodit ProClip). Schroef dit deel van het draaimechaniek vast met de 4 meegeleverde schroeven. Plaats vervolgens de houder over het vastgeschroefde deel van het draaimechaniek zodat de schroef in het gat van het draaimechaniek past. Draai deze schroef met een paar slagen vast totdat het schroefdraad grip krijgt. Trek de houder vervolgens licht naar voren toe en draai gelijktijdig de schroef vaster. Niet te vast want anders kan de houder niet meer gedraaid of gekanteld worden.
De houder zit op zijn plaats.