Garantie & retouren

PDAplus.nl is lid van Qshops Keurmerk. Dit geeft maximale zekerheid rond de afwikkeling van garanties en retouren.

Op deze pagina vindt u een aantal veelgestelde vragen over garantie en retouren bij PDAplus.nl. Via de onderstaande links kunt u makkelijk naar uw vraag gaan.

 1. Tevredenheidsgarantie

  U heeft het recht zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingrecht uit te oefenen binnen 14 dagen na aflevering van het product in kwestie. Van dit herroepingrecht zijn uitgezonderd software of andere vergelijkbare producten waarvan de verzegeling (seal) verbroken is.

  U stuurt dan de bestelling retour, waarna u uw betaling terugkrijgt. De kosten van retourverzending zijn voor uw rekening.

 2. Retouren

  Wij verzoeken u de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Wilt u bij het ruilen graag bij voorkeur de originele factuur en (zoveel mogelijk) onbeschadigde verpakking (zo oorspronkelijk mogelijk) meesturen. De koper krijgt zijn geld terug.

 3. Garantie

  De garantie staat uitgebreid in de algemene voorwaarden uitgeschreven. Mocht u vragen of problemen hebben neemt u dan contact op. Wij staan open voor een goede oplossing voor alle betrokken partijen (u, onze leveranciers en wij zelf).