Over PDAplus.nl

PDAplus.nl is dé accessoire-leverancier voor uw Smartphone, GSM, Portable Navigatie, Tablet of Rugged PDA. Ons ruime assortiment van meer dan 10.000 artikelen, wordt dagelijks aangevuld. We zijn o.a. leverancier van Brodit, Carcomm, Parrot, Bury, Krusell en Richter/iGrip.

Wij werken tegen zo laag mogelijke kosten om onze klanten maximaal te laten profiteren van de beste prijzen voor ons assortiment.

Als u een specifieke accessoire niet kunt vinden, geeft u ons dan een zoekopdracht. We gaan direct voor u op zoek en komen daar op korte termijn op terug.

Wij werken via het no-nonsense principe. U hebt een duidelijk overzicht van de verkrijgbare accessoires voor uw PDA, wat u bestelt zult u ook ontvangen.

PDAplus.nl is een internetshop, maar wij bieden u de mogelijk op basis van afspraak uw bestelde artikelen te komen afhalen.

Aflevering geschiedt onder rembours of bij betaling vooruit. Uw bestelling wordt per TNT Post bij u aan de deur afgeleverd.

De drijfveren achter PDAplus.nl zijn Hartog Krant en Martijn Vonk. Wij hebben beiden onze roots liggen in de wereld van IT en de mobiele markt.

Stuur gerust een e-mail als u vragen heeft!

U kunt ook een brief sturen naar:
PDAplus BV
Postbus 5062
NL-1410AB Naarden
Nederland

Ook kunt u ons bezoeken. Let op: dit is alleen op afspraak. Wij bieden u de mogelijk op basis van afspraak uw bestelde artikelen te komen afhalen.
PDAplus BV
Kobaltstraat 7d
NL-1411AM Naarden
Nederland

Telefoon: +31 (35) 678 08 06
Fax: +31 (35) 678 33 08
E-mail: info@pdaplus.nl

KvK-nummer: 32113723
BTW-identificatienummer: NL8155.80.617.B01

Openingstijden klantenservice en afhaalbalie

Maandag t/m vrijdag: 14.00 - 17.00 uur